Isnin, 15 Oktober 2012

Sekarang Anda Boleh Bertindak Dengan Berani

Maca Tongkat Ali
Abstrak kesihatan dan kekuatan sebenar

MACA
Maca merupakan hipertropi daripada tumbuhan cruciferous dalam bentuk akar lobak yang berasal dari tengah Jinin, Peru dan Pasco yang melebihi ketinggian 4,000 meter berhampiran Andes.  Rantau ini memiliki suhu yang rendah, angin yang kencang serta keadaan ekologi yang keras dan tidak sesuai untuk tanaman lain.  Lantas Maca telah menjadi satu sumber makanan yang hidup di rantau Alpine Incas.


Akar yang baru boleh digoreng dengan daging atau sayur-sayuran lain untuk dijadikan makanan serta dikeringkan dan diambil bersama air atau susu.  Penduduk tempatan sering menggunakan akar yang masih segar dengan madu dan jus buah-buahan sebagai minuman.


Peningkatan penggunaan Maca, membolehkan fizikal menjadi lebih kuat serta bertenaga, menghilangkan tekanan minda dan juga meningkatkan fungsi seksual. Sejak tahun 60'an, kakitangan penyelidikan multinasional telah menjalankan ujian klinikal untuk membuktikan bahawa Maca mengandungi pelbagai khasiat yang seimbang serta memiliki pelbagai bahan fisiologi aktif dan memperbaki system endokrin yang mampu  meningkatkan fungsi seksual.
Memandangkan maca hanya boleh ditanam semula pada setiap tujuh tahun, ia telah  disenaraikan sebagai tumbuhan yang paling jarang ditemui di dunia oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO).  Sejak itu, kerajaan Peru telah menamakan maca sebagai khazanah negara yang perlu dilindungi.

Pesanan Melalui Telefon diterima


 Anda mampu mengubah keadaan kesihatan anda!
Fungsi utama  MACA TONGKAT ALI  EXTRA :
Mengawal selia hormon badan.
Mempertingkatkan kecergasan dan tenaga.
Meningkatkan stamina dan kecergasan badan.
Meningkatkan androgen.
Melancarkan peredaran darah.
Mengelakkan osteoporosis.
Mempertingkatkan sistem imun.
Meningkatkan fungsi hati.
Mengurangkan masalah menopaus.
Sebagai terapi penggantian hormon (HRT)

Lihat Diri Anda, pandang wajah isteri dengan penuh kasih sayang - adakah keperluannya telah anda penuhi?

Tiada ulasan:

iklan

glitter text